Aandacht voor de ambacht!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft het ambacht het winnen van techniek in de schildersbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak is gebleven. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vind je alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

Ontdek het op Schildders Vakdagen! De vakbeurs vindt plaats op 7, 8 en 9 november 2023. Ontmoet 6.800 vakprofessionals en meer dan 200 exposanten!  (cijfers uit 2019 – combinatie vakbeurs Verticaaldagen Benelux)

Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat je jouw werk efficiënter uit kunt voeren. Exposanten laten hun nieuwste innovaties zien op het Innovatieplein. 

Door de full-service formule ontbreekt het je niet aan een lekker hapje en drankje. Zo word je volledig ontzorgd!

In een informele setting zaken doen!

Schilders Vakdagen bied je de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Je ontmoet er exposanten uit de schildersbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn. 

Enige beurs voor de schilderbranche

Schilders Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar je bedrijven uit de branche op één moment kunt spreken. In één dag tijd ontmoet je verschillende exposanten uit jouw branche!

Full service
formule

Graag bieden wij je een volledig verzorgde dag in Evenementenhal Gorinchem. Het zal je aan niets ontbreken met onze unieke full-service formule, waarbij je gratis kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens jouw beursbezoek!

Quotes