Schilders Vakdagen introduceert EasyGo

EasyGo is vanaf 2020 onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Als partner haal je met EasyGo nog meer uit jouw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

EasyGo in een notendop

Met de komst van EasyGo is het extreem eenvoudig om uw bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs. Afhankelijk van jouw doelstellingen maakt u een keuze: een betere zichtbaarheid of meer leads. Of misschien juist beide? Wij raden het pakket GoPlus aan om jouw zichtbaarheid te verbeteren en meer leads te verzamelen.

Als partner...

wordt je online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs wordt vereenvoudigd. Je maakt een keuze uit de vier EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket dat aansluit bij de vooraf gemaakte beursdoelstellingen.

Je vult voorafgaand aan de beurs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens het event. Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante partners scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smart Badge-technologie). Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande partner direct in de mailbox. Voor jou als partner is het daarom van belang om je online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.