Nodig je relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wanneer je exposant bent van Schilders Vakdagen, word je persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

De belangrijkste voordelen op een rij

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop
65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die jij normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden wij jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld. In de afbeeldingen zie je op welke wijze jouw bedrijfsnaam weergegeven wordt.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties. Alles is AVG-Proof.
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld, waar je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden. Dit alles is AVG-proof!
3. Jij levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Jij wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van jouw participatie. Hiermee heb je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan je privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die je bij ons aanlevert in de vorm van relatielijsten.
De juiste bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Schilders Vakdagen en daarnaast zijn ze waardevol voor jou als exposant. Daarom gaan wij hier discreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In de uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw (potentiële) relaties.

Kort samengevat