Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers.

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met jouw badgelezer ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

Jouw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat je bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen je informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van je badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van jouw bezoekers. Vraag hen om je informatie te verzamelen door met hun badge uw badgelezer te scannen. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

Vereenvoudig lead generatie na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smartbadge?

Wat te doen tijdens Schilders Vakdagen?

1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de laatste opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
2. Plaats de badgelezer in je stand: in het gezichtsveld van jouw bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen je graag op weg!
3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar je de badgelezer wilt plaatsen.
4. Verwijder de strip op je badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. 
5. De batterijen van de badgelezer zijn voldoende voor het tweedaagse event.
6. Breng de badgelezer aan het einde van de dag op de laatste beursdag terug naar het Business Point.

7. In geval van GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie vervolgens ook opvragen via My Easyfair

Als je GoVisibility heeft, kun je in een later stadium nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

 

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.