Waarom deelnemen aan Schilders Vakdagen?

Ontmoet vakprofessionals in de schilderbranche! Passie voor het vak ziet u op Schilders Vakdagen. Het is en blijft een ambachtelijk vak. De branche kent een lange geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia al flink geïnnoveerd. Zowel werknemers als werkgevers zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek waar ambacht en vakmanschap samenkomen

Kom in contact met prospects!

Bezoekers van Schilders Vakdagen hebben voornamelijk het doel om (product)informatie verkrijgen over onderwerpen die aansluiten bij hun interesses en werkzaamheden. Zij zijn veelal in de oriëntatiefase en staan dus open om met je in gesprek te gaan. Voor je als exposant dus de ideale gelegenheid om op eenvoudige manier in contact te komen met jouw potentiële klanten.

Op Schilders Vakdagen lopen natuurlijk niet alleen maar prospects rond, ook een deel van jouw bestaande relaties zal hoogstwaarschijnlijk een bezoek aan de vakbeurs brengen. Tijdens Schilders Vakdagen kun je in een informele setting jouw klanten ontmoeten. Middels onze uitnodigingsservice stuur je hen een persoonlijke uitnodiging.

Hét schilder evenement met "Aandacht voor de ambacht!"

Heb je een noviteit die de branche absoluut moet leren kennen? Dan kan Schilders Vakdagen een podium bieden om deze innovatie te introduceren en in de spotlights te zetten. Het is ook mogelijk om een demonstratie te geven in de standruimte. Bezoekers kunnen zo direct zelf ervaren wat je te bieden hebt.

Genoeg redenen dus om deel te nemen! Heeft u hulp nodig? Ons beursteam ondersteunt u graag om alles uit uw beursdeelname te halen.

Kijk ook bij ‘Hoe de beurs te promoten’

Ontdek het op Schilders Vakdagen

Schilders Vakdagen is de enige beurs in Nederland waar je vakprofessionals uit de schildersbranches op één moment kunt spreken. Je ontmoet professionals uit jouw sector.

Nieuwe indeling!

Wegens de tweejaarlijkse combinatie met Verticaaldagen, is de beursvloer opnieuw ingedeeld. Dit betekent nóg betere bereikbaarheid en een gegarandeerde A-locatie!

Aftermovie S.G.A. Vakdagen 2019

Quotes bezoekers

Sfeervolle beurs, nieuwe ontwikkelingen gezien met betrekking tot spuittechnieken en veel bekenden ontmoet.

 

S.G.A. Vakdagen Gorinchem geeft kleur aan uw bezoek.

Quotes exposanten

Goed verzorgde beurs. Innovatieplein is goed initiatief.


Specialistische beurzen hebben de toekomst. De bezoeker is direct de eindgebruiker van het product dat wij bieden. De bediening is hier ook goed en we vinden het positief dat het eten centraal staat op de foodcourt