7, 8 & 9 november 2023 | Evenementenhal Gorinchem

S.G.A. Vakdagen verplaatst naar 2021

S.G.A. Vakdagen verplaatst naar 2021

GORINCHEM – De komende editie van Schilder, Glas & Afbouw (S.G.A.) Vakdagen die gepland stond op 3, 4 en 5 november 2020 wordt verplaatst naar 2021. De Nederlandse overheid heeft nog geen verdere beperkende maatregelen opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen. Ook beursorganisator Easyfairs was overtuigd dat de beurs door kon gaan, maar het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode veranderd. “De exposanten hebben unaniem aangegeven graag de beurs te verplaatsen naar 2021. Wij zien het als onze primaire taak om te luisteren naar de sector en met hen mee te denken. Daarom hebben we besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Lambert van Gameren namens S.G.A. Vakdagen.

 

Van Gameren: “Het besluit komt voor veel professionals uit de sector niet uit de lucht vallen. In de afgelopen periode hebben we nauw contact gehad met onze exposanten. Zij gaven onder meer aan dat ze demonstraties van hun producten en diensten niet kunnen uitvoeren op anderhalve meter afstand. Denk aan het zien, voelen en gebruiken van gereedschappen. Ook kwam uit de gesprekken naar voren dat de uitvoerende bouw voorzichtig is. De marketingactiviteiten, waaronder ook beursdeelname, worden daardoor op een lager pitje gezet.”

 

Ondanks dat vakbeurzen in november wel mogen plaatsvinden, kiest de organisatie er toch voor S.G.A. Vakdagen te verplaatsen naar 2021. Van Gameren: “Dit zijn uitzonderlijke situaties, waarin wij mee moeten denken met de sector. S.G.A. Vakdagen is al jarenlang een begrip voor duizenden professionals. Dat kunnen we alleen waarborgen door een kwalitatieve beurs neer te zetten. Gezien de huidige omstandigheden kunnen wij dat voor 2020 helaas niet garanderen.”

 

Vooruitblik
De nieuwe datum voor S.G.A. Vakdagen is 2, 3 en 4 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Veel exposanten hebben al bevestigd de inschrijving te verplaatsen naar 2021. “In samenwerking met exposanten en bezoekers doen wij er alles aan om een mooie editie van S.G.A. Vakdagen neer te zetten”, aldus Van Gameren.

Deel dit bericht