Schilders Vakdagen promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen die je kunt downloaden. De map vind je onder klanten & prospects uitnodigen en bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op jouw website, e-mailhandtekening of digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kan je verwijzen naar de website of de registratieportal. Ook kun je zodra de registratieportal voor bezoekers live is, jouw eigen registratielink gebruiken om jouw klanten uit te nodigen.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u in september 2020 een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

TIP:

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs
(kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten!

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant word je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd je mail in de gaten.