My EasyFairs

My Easyfairs is je persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van je deelname vinden, waaronder het standhoudershandboek. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van jouw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van je inschrijving voor de beurs met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo jouw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over je laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

TIP:

Met een uitgebreid online profiel vertel je voorafgaand aan de beurs al meer aan je potentiële leads. Op deze manier vergroot je jouw online zichtbaarheid! 

Handleiding My Easyfairs

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig vult haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Per stap is er een uitgebreide handleiding voor jou opgesteld die je via onderstaande buttons kunt inzien.