My Easyfairs

My Easyfairs is het online platform waarop je jouw beursdeelname voorbereid en je bedrijf online in de kijker zet bij de bezoeker en andere exposanten. Hier kun je o.a. jouw persoonlijke bedrijfsprofiel vullen, standpersoneel aanmelden en bestellingen plaatsen in de webshop

My Easyfairs maakt de voorbereiding op de beurs zo makkelijk mogelijk, maar ook tijdens de beurs vormt jouw bedrijfspagina een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op de EasyGo pagina.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je via een e-mail je inloggegevens. In de gebruiksvriendelijke omgeving van My Easyfairs vind je een tijdlijn waarmee je jouw online profiel kunt invullen, klanten kunt uitnodigen, je stand kunt voorbereiden en prestaties (na de beurs) kunt opvolgen. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst kennismaken met jouw bedrijf door jouw geüploade producten, diensten, vacatures en andere gegevens. 

Tip!

Met een uitgebreid online profiel vertel je voorafgaand aan de beurs al meer aan je potentiële leads. Op deze manier vergroot je jouw online zichtbaarheid! 

Handleiding My Easyfairs

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig vult haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Per stap is er een uitgebreide handleiding voor jou opgesteld die je via onderstaande buttons kunt inzien.